Hulchi Belluni

De geschiedenis van de exclusieve Hulchi Belluni juwelen begon in 2001 bij Martine Hul. Haar drijvende kracht en schijnbaar onuitputtelijke bron van inspiratie achter deze juwelenlijn schonken het verhaal al snel legendarische proporties.

Elk juweel op zichzelf vertaalt persoonlijke emoties en schenkt evenwicht tussen lichaam en leefwereld. Want er gaat veel meer schuil achter een Hulchi Belluni juweel dan enkel uitgelezen vakmanschap en exclusieve esthetische perfectie. De onderliggende gedachtegang bij de creatie van ieder stuk is gebaseerd op de Feng Shui, de ruim 3000 jaar oude oosterse levensfilosofie. Hierin staat ‘chi’ (levenskracht) centraal. Deze energie straalt af op uw lichaam en houdt uw omgeving op organische wijze in evenwicht.

Geniet van dit juweel. Het is veel meer dan een kostbaarheid. Het is een aandenken en een mijmering. Het is het verhaal van de fascinerende ontmoeting van stralende klasse, positieve energie en harmonieus evenwicht in het maanverlichte decor van uw eigen ultieme droom…

ANDERE MERKEN

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang met je verjaardag een leuk geschenk!

INSCHRIJVEN