Team

ONZE WINKEL

De verhuis naar de Stapelstraat liet ons toe meer ruimte te creëren om de klanten nog beter van dienst te zijn. Op de ideale locatie in het kloppende commerciële hart van de stad, temidden van generaties zelfstandige ondernemers, wacht u een warme, huiselijke ontvangst.

Aparte zithoeken garanderen u de optimale omstandigheden om uw keuze op een serene, ongedwongen manier te concretiseren. U zal het gewis niet erg vinden even te wachten bij een exquise Nespresso koffie in de comfortabele zetels van het salon vooraan.

Kiezen uit de allermooiste collecties in een serene, ongedwongen huiselijke sfeer.

 • CHRISTIAN YANS

  CHRISTIAN YANS

  De meer dan 30 jaar ervaring, eerst opgedaan in Ans bij mijn vader en later hier, stel ik graag tot uw dienst. Als zaakvoerder gooi ik mezelf niet graag bloemen. Veeleer verkies ik dat de klanten dit doen, daarin schuilt mijn ultieme voldoening

 • DIANE GHIJSENS

  DIANE GHIJSENS

  Eerst aan de zijde van Mady, later samen met Christian, heeft de wereld van juwelen nog weinig geheimen voor haar als uithangbord van de zaak. Neemt met verve de fakkel over bij afwezigheid van Christian  en is een kei in het stijlvol aankleden van de etalages.

 • ISABELLE RAMAEKERS

  ISABELLE RAMAEKERS

  De harde schijf van de zaak, slaat werkelijk alle informatie moeiteloos op om ze zelfs vele jaren later probleemloos naar boven te halen. Tevens een autoriteit in het adviseren van verliefde koppeltjes bij de selectie van hun unieke trouwringen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang met je verjaardag een leuk geschenk!

INSCHRIJVEN