Onze winkel

Op de ideale locatie in het kloppende commerciële hart van de stad, temidden van generaties zelfstandige ondernemers, wacht u een warme, huiselijke sfeer. Aparte zithoeken garanderen u de optimale omstandigheden om uw keuze op een serene, ongedwongen manier te concretiseren. U zal het gewis niet erg vinden even te wachten bij een exquise kopje Twenty Two Coffee van Simon Mignolet in de comfortabele zetels van het salon vooraan.

Kiezen uit de allermooiste collecties in een serene, ongedwongen huiselijke sfeer.

Christian Yans

De meer dan 35 jaar ervaring, eerst opgedaan in Ans bij mijn vader en later hier, stel ik graag tot uw dienst. Als zaakvoerder gooi ik mezelf niet graag bloemen. Veeleer verkies ik dat de klanten dit doen, daarin schuilt mijn ultieme voldoening

Diane Ghijsens

Eerst aan de zijde van Mady, later samen met Christian, heeft de wereld van juwelen nog weinig geheimen voor haar als uithangbord van de zaak. Neemt met verve de fakkel over bij afwezigheid van Christian en is een kei in het stijlvol aankleden van de etalages.

Isabelle Ramaekers

De harde schijf van de zaak, slaat werkelijk alle informatie moeiteloos op om ze zelfs vele jaren later probleemloos naar boven te halen. Tevens een autoriteit in het adviseren van verliefde koppeltjes bij de selectie van hun unieke trouwringen.

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief.

Scroll to Top

JOIN THE CLUB!

Het is heel eenvoudig, het enige wat we nodig hebben is je naam en e-mailadres. Geen zorgen, we maken hier geen misbruik van!