Nieuwsafbeelding_Trouwringen_Yans

Trouwringen 2020

Ga je binnenkort trouwen? Dan adviseert Juwelier Yans je graag in je zoektocht naar de perfecte ring. In de aparte trouwcorner word je bijgestaan met de nodige expertise. Vinde in alle rust de geschikte ringen die het best bij jullie verhaal passen. 

Ben je op zoek naar een onuitgegeven ring? Of eerder een klassiek model? Dan zit je bij Juwelier Yans goed, deze bloeiende zaak heeft het grootste gamma uit de streek. Naast de vele merken, hebben ze ook hun eigen collectie ‘Twinssense Bridal’. Deze verzekert je van een exclusief model met de allerbeste voorwaarden en een ongekende, levenslange garantie.

Het merk Twinssense is een exponent van de jarenlange ervaring en het gedreven professionalisme van de familie Yans. Het is de eerste eigen lijn gepatenteerde juwelen. De collectie biedt juwelen aan van de allerhoogste kwaliteit. Neem door jouw persoonlijke wensen actief deel aan de invulling ervan. De juwelenlijn is constant in evolutie en verzekert je telkens opnieuw van een exclusief juweel voor dat speciale moment. Blader door de catalogus en laat je inspireren door de diversiteit van deze unieke collectie.

Deel dit nieuws

Scroll to Top